Charlize Theron

Finland Charlize Theron on syntyjään etelä-afrikkalainen näyttelijätär, joka työskentelee nykyisin lähinnä Yhdysvalloissa varsin suurissa elokuvatuotannoissa. Theron on tehnyt lukuisia erityislaatuisia roolisuorituksia 2000-luvun science fiction- ja jännityselokuvissa. Charlize ponnahti yhdeksi Hollywoodin kysytyimmistä näyttelijättäristä voitettuaan lukuisia palkintoja pääroolistaan sarjamurhaajana Patty Jenkinsin ohjaamassa elokuvassa Monster – Eileen Wuornos (2003).

Charlize Theron tässä blogissa:

 

United-Kingdom Charlize Theron is an actress born in South Africa now working primarily in the United States. Theron has acted in several very memorable roles in the 21th century. She became one of the most sought after actresses in Hollywood after winning numerous awards for her role as a serial murderer in the Patty Jenkins -directed film Monster – Eileen Wuornos (2003).

Charlize Theron in this blog:

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Charlize Theron

  1. Päivitysilmoitus: Anna (2019) – Verta pakkiin

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s