Clara Lago

claralagoFinland Clara Lago on vuonna 1990 syntynyt espanjalainen näyttelijätär. Clara aloitti uransa elokuvissa lapsinäyttelijänä jo 9-vuotiaana ja oli vasta 12-vuotias, kun hän oli ehdolla Espanjan parhaaksi uudeksi näyttelijättäreksi Goya-palkintogaalassa elokuvaroolistaan Imanol Uriben elokuvassa Carol’s Journey (2002). Clara on tehnyt aktiivisesti elokuvarooleja koko 2000-luvun, mutta lähinnä Espanjassa, vaikka puhuukin sujuvasti myös englantia. Clara tekee monipuolisesti elokuvarooleja railakkaista komedioista science fictionin kautta zombiekauhuun.

Clara Lago tässä blogissa:


United-Kingdom Clara Lago is a Spanish actress born in 1990. She began her career as a movie actress at the age of only 9. When she was 12 years old, she was already nominated for the prestigious Spanish Goya Award in the Best New Actress category for her role in Imanol Uribe’s film Carol’s Journey (2002). Clara has been working hard doing film roles throughout the new millennium but mainly in Spanish production even though she is fluent in the English language. Her works are quite versatile from daffy comedies to science fiction to zombie horror.

Clara Lago in this blog:

 

2 kommenttia artikkeliin ”Clara Lago

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s