Gina Carano

Finland Gina Carano on Yhdysvalloissa syntynyt näyttelijätär, joka on 2010-luvulla näytellyt lähinnä toimintaelokuvissa; myös päärooleissa. Muay Thai -kamppailijasta MMA-rinkeihin ammattiottelijaksi siirtynyt Gina vaihtoi ammattiottelijan uransa elokuva-alalle. Varsin onnistuneen ensimmäisen pääroolinsa jälkeen (Steven Soderberghin tiukka toimintajännäri Haywire (2011)) Ginalla on tuntunut riittävän nostetta Hollywoodissa; etenkin toimintaa ja kamppailulajeja esittävien roolien näyttelijänä.

Gina Carano tässä blogissa:

 

United-Kingdom Gina Carano is an American born professional Muay Thai -fighter turned into a professional MMA fighter turned into an actress. Her roles in films are thus far mainly combat and action -oriented. She has had a lot of opportunities in Hollywood after her first leading role in Steven Soderbergh’s action thriller Haywire (2011) which turned out to be a nifty little film indeed.

Gina Carano in this blog:

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Gina Carano

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s