Pascal Laugier

pascal_laugierFinland Pascal Laugier on ranskalainen elokuvaohjaaja, joka herätti suurta kansainvälistä huomiota toisella kokopitkällä elokuvallaan Martyrs (2008), joka voitti puolelleen palkintojen lisäksi myös suuren joukon kauhuelokuvien ystäviä. Laugierin esikoisohjaus Saint Ange (2004) olikin vain varovaista valmistautumista siihen kaikkeen mitä mies maailmalle tulisikaan tarjoamaan. Kutsu Yhdysvaltoihin tuli pian kansainvälisen läpimurron jälkeen ja 2012 saikin ensi-iltansa Jessica Bielin tähdittämä kauhutrilleri The Tall Man. Väliteos matkalla vuoden 2018 yllätyshitille Incident in a Ghost Land, jonka hurja intensiteetti ei jää unholaan elokuvan nähneiltä.

Pascal Laugier tässä blogissa:

  • Aulajulisteet ja valokuvat: Martyrs (Pascal Laugier, Ranska, 2008)

 

United-Kingdom Pascal Laugier is a French film director who broke into international stardom with his fierce and unrelenting second feature film Martyrs (2008). That film won him a big bunch of trophies all over the planet but more importantly it made a lasting impact in the hearts of horror film aficionados world-wide. Laugier’s debut feature film Saint Ange (2004) indeed was only a slight tasting of what the man would offer to the world horror and thriller films. After his international success it didn’t take long for Laugier to leave France and start working in the USA. His feature film The Tall Man (2012) starred Jessica Biel but turned out to be a somewhat muted and tame considering his past but his next film, Incident in a Ghost Land (2018) took the nay-sayers with their pants down with it’s unrelenting intensity.

Pascal Laugier in this blog:

  • Movie posters and still photos: Martyrs (Pascal Laugier, France, 2008)

Yksi kommentti artikkeliin ”Pascal Laugier

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s