Vincent Cassel

Finland Vincent Cassel on ranskalainen elokuvanäyttelijä, joka tekee yhtä innokkaasti elokuvarooleja Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin. Vaikka Casselin rujohko ulkomuoto yhdistetään usein karskeihin rooleihin, hän on kuitenkin näytellyt rooleja laidasta laitaan eksentrisistä taiteilijoista väkivaltaisiin poliisietsiviin. Pitkän uran tehneen näyttelijän varsinainen kansainvälinen läpimurto tapahtui vasta 1995 Mathieu Kassovitzin mainetta ja kunniaa niittäneellä rikosdraamalla La Haine.

Vincent Cassel tässä blogissa:

  • Elokuvajulisteet ja valokuvat: Sheitan (Kim Chapiron, 2006)
  • Elokuva-arvostelu: Dobermann (Jan Kounen, 1997)
  • Elokuvajulisteet ja valokuvat: Dobermann (Jan Kounen, 1997)
  • Elokuva-arvostelu: Jason Bourne (Paul Greengrass, 2016)

 

United-Kingdom Vincent Cassel is a French actor who works in Europe and USA with equal vigour. Even though Cassel’s rather tough outlook is easily combined with rougher film roles, he has in actuality acted in a wide and diverse variety of roles from eccentric artists to hyper violent cops. His long career turned into an international success after his break through role in Mathieu Kassovitz’s crime drama La Haine (1995).

Vincent Cassel in this blog:

  • Movie posters and still photos: Sheitan (Kim Chapiron, 2006)
  • Movie review (in Finnish): Dobermann (Jan Kounen, 1997)
  • Movie posters and still photos: Dobermann (Jan Kounen, 1997)
  • Movie review (in Finnish): Jason Bourne (Paul Greengrass, 2016)

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Vincent Cassel

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s