Luis Tosar

Finland Luis Tosar on espanjalainen näyttelijä ja muusikko. Komedioiden, romanttisten draamojen ja televisiosarjojen parissa pitkän uran jo tehnyt Tosar ponnahti jännitys- ja kauhuviihteen näkökulmasta kansainväliseen tietoisuuteen Tosar vasta elokuvien La comunidad (Álex de la Iglesia, 2000), Cargo (Clive Gordon, 2006), Miami Vice (Michael Mann, 2006) ja Limits of Control (Jim Jarmusch, 2009) pienempien sivuosaroolien jälkeen Daniel Monzónin erinomaisessa vankilakapinaelokuvassa Celda 211 (Cell 211, 2009)[x]. Tosar esitti elokuvassa pääosaa Malamadre-lempinimellä tunnettua vankia hurjalla raivokkuudella. Sen jälkeen Tosarille on riittänyt kosolti tarjontaa jännitys- ja kauhuelokuvien parissa. Hyvä näin!

Luis Tosar tässä blogissa:

  • Elokuva-arvostelu: El desconocido (Retribution, Dani de la Torre, 2015)
  • Elokuva-arvostelu: Quien a hierro mata (Eye for an Eye, Paco Plaza, 2019)
  • Julisteet ja valokuvat: Celda 211 (Cell 211, Daniel Monzón, 2009)
  • Julisteet ja valokuvat: El desconocido (Retribution, Dani de la Torre, 2015)

United-Kingdom Luis Tosar is a Spanish actor and musician. After a serious career in Spanish television series, comedies and romantic dramas, Tosar slowly broke to the consciousness of thriller and horror film fans by small roles in films such as La comunidad (Álex de la Iglesia, 2000), Cargo (Clive Gordon, 2006), Miami Vice (Michael Mann, 2006) and Limits of Control (Jim Jarmusch, 2009). He finally broke the bank with his fierce performance as the character Malamadre in Daniel Monzón -directed film Celda 211 (Cell 211, 2009). Since then, Tosar has become increasingly familiar to anyone even remotely familiar with Spanish thrillers. Good!

Luis Tosar in this blog:

  • Film review (in Finnish only):  El desconocido (Retribution, Dani de la Torre, 2015)
  • Film review (in Finnish only): Quien a hierro mata (Eye for an Eye, Paco Plaza, 2019)
  • Movie posters and press photos: Celda 211 (Cell 211, Daniel Monzón, 2009)
  • Movie posters and press photos: El desconocido (Retribution, Dani de la Torre, 2015)

2 kommenttia artikkeliin ”Luis Tosar

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s