Incubo sulla città contaminata (Nightmare City, 1980)

Täysi espanjalainen aulajulisteiden sarja. Valokuvakartonkia. Koko on 33,9cm x 23,9 cm. Huvittavana yksityiskohtana joku, varmaankin siitä teatterista, jonka seinällä nämä ovat olleet, on teipannut piiloon muutoin kuva-aiheessa näkyvät paljaat tissit. A complete set of lobby cards from Spain. Photographic cardboard. Size is 33,9cm x 23,9 cm. As a hilarious detail someone (probably from the movie theater where this set has been on display) has taped over naked boobies from one of the cards.

Yksi kommentti artikkeliin ”Incubo sulla città contaminata (Nightmare City, 1980)

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s