To the Devil a Daughter (1976)

Tuntemattomasta maasta peräisin oleva aulajuliste. Tukevaa valokuvapaperia. Koko on 25,5cm x 20,3cm. Tämä on yhdysvaltalaisesta värillisestä aulajulisteesta valmistettu mustavalkinen valokuva. A lobby card from an unknown country. Sturdy photographic paper. Size is 25,5cm x 20,3cm. This black&white photograph has been manufactured from a coloured lobby card from the USA. I have no idea what country this kind of practice originates from but this particular lobby card was bought from the Netherlands.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s