The Eiger Sanction (1975)

Yhdysvaltalainen lehdistövalokuva. Valokuvan kääntöpuolella on tietoa elokuvasta. Valokuvan täytyy olla tuotannon varhaisesta vaiheesta, koska elokuvan tiedoista on yliviivattu Claudine Auger, jonka esittämä rooli rooli editoitiin elokuvasta kokonaan pois julkaisun alla. Valokuvapaperia. Koko on 20,6cm x 25,2cm. A press photograph from the USA. The photograph has printed information about the movie on the reverse side. The information blurb has actress Claudine Auger crossed over as her entire role was cut from the movie prior to it’s release. Photographic paper. 20,6cm x 25,2cm.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s