Melissa George

melissageorge2Finland Melissa George on australialainen näyttelijätär. Melissa ehti esiintyä useissa mielenkiintoisissa (jännitys- ja kauhuviihteen fanien kannalta!) pienemmissä rooleissa (esimerkiksi Alex Proyasin Dark City (1998), Steven Soderberghin The Limey (1999), David Lynchin Mulholland Drive (2001)) ennen kuin hänelle alkoi avautua mahdollisuuksia naispääosiin. Jännitys- ja kauhuelokuvien ystävät ovatkin 2000-luvulla ja 2010-luvulla saaneet nauttia lukuisista Melissan näyttelemistä genre-elokuvista (Andrew Douglasin The Amityville Horror (2005), Mikael Håfströmin The Derailed (2005), John Stockwellin Turistas (2006), Tom Shanklandin Waz (2007), David Sladen 30 Days of Night (2007), Amanda Cusackin The Betrayed (2008), Christopher Smithin Triangle (2009) ja Julian Gilbeyn A Lonely Place to Die (2011)). Toivottavasti saamme jatkaa listaa jatkossakin!

Melissa George tässä blogissa:

United-Kingdom Melissa George is an actress from Australia. Before being offered title roles Melissa acted in minor, but interesting, roles in several quite intriguing films (at least these are intriguing for fans of thriller and horror films!) such as Alex Proyas’ Dark City (1998), Steven Soderbergh’s The Limey (1999) and David Lynch’s Mulholland Drive (2001). Fans of thriller and horror films have had the pleasure of seeing her star in title roles throughout the past 20 years. Films like Andrews Douglas’ The Amityville Horror (2005), Mikael Håfström’s The Derailed (2005), John Stockwell’s Turistas (2006), Tom Shankland’s Waz (2007), David Slade’s 30 Days of Night (2007), Amanda Cusack’s The Betrayed (2008), Christopher Smith’s Triangle (2009) and Julian Gilbey’s A Lonely Place to Die (2011) are hopefully just a starting point!

Melissa George in this blog:

2 kommenttia artikkeliin ”Melissa George

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s